

SCIENCE FOR THE BENEFIT OF HUMANITY

The Beatrice Renfield Lectureship in Research Nursing

Nursing: A Catalyst to Drive Value in Health Care

Tuesday, March 20, 2018

GREENBERG BUILDING

5:30 – 6:00 p.m.	Registration
(30 minutes)	

CARSON FAMILY AUDITORIUM

6:00 – 6:05 p.m. (5 minutes)	Welcome Barry Coller, M.D. Vice President for Medical Affairs and Physician-in-Chief David Rockefeller Professor Allen and Frances Adler Laboratory of Blood and Vascular Biology
6:05 – 6:10 p.m. (5 minutes)	Program Introduction TBD Director, Heilbrunn Family Center for Research Nursing The Rockefeller University Hospital
6:10 – 7:00 p.m. (50 minutes)	Presentation Regina S. Cunningham, Ph.D., R.N., AOCN, FAAN Chief Executive Officer Hospital of the University of Pennsylvania
7:00 – 7:10 p.m. (10 minutes)	Q&A TBD, Moderator

GREENBERG BUILDING B LEVEL

7:10 – 8:00 p.m. Reception (50 minutes)